Bloggen

Opbevar dit udstyr i et opbevaringsrum

Har du ikke længere plads til dit udstyr i den lejlighed eller bygning, som det ellers har stået I? Så hvis man er typen, som har rigtig meget udstyr – måske i forbindelse med arbejde, eller blot til privat brug – så vil man sikkert også opleve at stå i den situation, at man ikke har plads til det i boligen. Men hvad skal man så gøre af det, hvis man gerne vil være sikker på, der ikke sker det noget? Man lejer da et opbevaringsrum.

lej opbevaringsrum og oplev hvordan du kommer til at slippe for en masse bekymringer – og desuden få meget mere plads til de ting, du rent faktisk bruger i hverdagen.

Mangler du plads?

Uanset hvor meget udstyr du har, og hvor det befinder sig, kan det være svært at få plads til det hele, hvis man har meget af en slags ting. Det kan være, at du har en masse musikgrej, som fylder rigtig meget, og som der slet ikke er plads til. Det kan også være, at du er en bageentusiast, som har en masse af den slags udstyr. Så kan det selvfølgelig også være, at du blot er typen, som samler på alverdens ting, og som derfor godt kunne bruge et opbevaringsrum. At leje et opbevaringsrum er altså en god og praktisk løsning i mange forskellige sammenhænge. Hvis du skal have et opbevaringsrum hvor du bestemmer hvor stort, så skal du helt klart vælge Pelican selfstorage.

Skal du ud og rejse?

Det behøver dog ikke kun at være grundet pladsmangel til de store mængder af udstyr i sin bolig, at man kan have brug for et opbevaringsrum. Det kan faktisk være, at man har brug for et opbevaringsrum, som kan rumme alle de ting, man ejer, fordi man skal ud og rejse.

Hvis man eksempelvis har planlagt, at man skal rejse i flere måneder, eller måske endda et år, så er man sikkert ikke interesseret i at betale husleje. Men man har dog stadig en masse møbler, som man ikke rigtig ved, hvad man skal gøre ved. Lej opbevaringsrum og få det løst på en simpel måde.

Midlertidigt rum

Et opbevaringsrum kan desuden være meget praktisk, hvis man er i gang med at flytte. Når man skal have flyttet alle sine ting og sit udstyr fra en bolig til en anden, kan det hele hurtigt komme til at virke meget uoverskueligt – især hvis man først overtager den nye bolig et par dage eller uge efter man er ude af den gamle.

Her er det en glimrende ide at leje et opbevaringsrum, da man kan placere det udstyr, man ønsker, indtil man er klar til at få det ind i den nye bolig. Det vil i hvert fald gøre flytteprocessen end del nemmere, og så kan man jo altid beholde rummet, hvis man har brug for ekstra opbevaring til udstyret.

Sådan frisker du din facade op

Når man bor i et ældre hus, så er det ikke nogen hemmelighed, at der hvert år er meget vedligehold, som man skal forholde sig til. Det er noget, der gør sig gældende, når det kommer til det generelle udseende, idet de fleste af os gerne vil bo anstændigt, men det er bestemt også noget, der gælder i forhold til levetiden på hjemmet.

Og netop derfor kan det være, at du synes, det er tid til at du får frisket din facade op.

Find en ny facadedør fra Klarvinduer

Når det kommer til facaden, så er der ofte tale om det første, man ser, når man kigger ind mod et hjem. Derfor er det også ud fra denne, man danner sig et indtryk af de folk, som der bor inde i huset, og derfor skal den se ordentlig ud.

Det kan du klare på flere måder, og selvom du måske tænker i de helt store planer for renoveringer, så er det faktisk ofte nok med en lille ændring. Her er der tale om en ny facadedør fra Klarvinduer.dk. For selvom det virker som en for ubetydelig fornyelse, så kan den lille detalje faktisk gøre en meget stor forskel.

Frisk hele hjemmets udtryk op

Med det sagt kan en facadedør være med til at friske hele looket på din facade op. Og du vil derfor opleve, hvordan en så lille ændring kan skabe et helt andet og mere velholdt udtryk til dit hjem.

Dog er det også en fordel med en ny facadedør, hvis din nuværende har mange år på bagen, idet den så sikkert ikke længere er hverken så sikker eller så isolerende, som det gør sig gældende med de nyere modeller.

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god idet, så tag et kig online allerede i dag.

Derfor kan tagmaling forlænge tagets levetid

Vidste du at en omgang tagmaling faktisk kan forlænge dit tags levetid med et betydeligt antal år? Hvis ikke, så læs med her og bliv klogere på, hvordan.

Ikke nok med at tagmaling forskønner dit hus og kan få det til at fremstå helt nyt – så forlænger tagmaling faktisk også levetiden på dit tag. Det beskytter nemlig tagkonstruktionen mod fugt fra blandt andet alger og mos.

Tagmaling forlænger et tags levetid med helt op til 15 år. Det er virkelig en god investering, hvis man bor i et hus, hvor taget har set bedre dage.

Hvordan kan tagmaling forlænge tagets levetid?

En tagmaling kan faktisk forlænge dit tags levetid. Det kan det blandt andet fordi følgende indgår i behandlingen af taget:

 • Taget rensen med en miljøgodkendt tagrens
 • Taget males to gange med tagmaling
 • Tagpladerne gennemgås
 • Taget får en algebehandling og grundbehandling

Du kan altså spare en del penge ved at vedligeholde dit tag i stedet for at skifte det. På den måde gør du det også mere miljøvenligt – i stedet for bare at investere i et nyt – kan du genbruge dit tag.

Du kan sagtens bruge Jysk Tagteknik A/S, der er blevet kåret som ’Årets Tagfirma’ to gange. Få gode råd og vejledning af Jydsk tagteknik, når det kommer til dit hus.

Det kan være en virkelig god idé at holde taget vedlige og især hvis du står i en situation, hvor du faktisk gerne vil sælge dit hus. Som du sikkert har set i utallige Tv-programmer, så betyder det virkelig meget, hvordan huset fremstår for køber. Og en omgang tagmaling kan måske være prikket over i’et i en salgssituation. Det kan eventuelt presse prisen lidt op, når taget fremstår som nyt og tiltrække flere købere. Så ikke nok med at du beskytter dit tag med fugt, så får du også et hus, som fremstår som nyt.

Ting på huset du kan få ordnet, mens du er på efterårsferie

Dette indhold er sponsoreret.
Når efterårsferien skyller ind over det danske land, så vælger mange husejere at drage på ferie. Turen går som oftest sydpå mod varmere og mindre våde himmelstrøg for at tilbringe ugen. Det betyder, at mange har et tomt hus stående i ferien. En af de store ulemper ved dette er, at den fritid man kunne have brugt på at ordne ting på huset nu bliver brugt på ferie i stedet. Når man så kommer hjem til en travl hverdag, så falder disse arbejdsopgaver og pligter igen i baggrunden til fordel for arbejdsliv, børnepasning og andet. Men hvad hvis nu man tænkte anderledes? Bare fordi, du er på ferie, så betyder det ikke, at du ikke kan få løst opgaver på huset samtidig. Der er massere af initiativer, firmaer og hjemmesider, du kan gøre brug af for at hyre andre til disse opgaver. Så er det blot at gøre dig et overblik over, hvad du gerne vil have lavet og så hyre nogen til det. Om du gør brug af venner, bekendte eller professionel arbejdskraft er helt op til dig. Men sikkert og vist er det, at efterårsferien sydpå ikke er en undskyldning for ikke at løse disse opgaver. Er du stadig en smule i tvivl om, hvilke ting der ville være fornuftigt at få ordnet? Så kommer her nogle ting på huset, du kan få ordnet, mens du nyder din ferie et andet sted.

Få skiftet dine vinduer

Bæredygtighed fylder mere og mere i dagligdagen nu til dags. Og dette kan du også tænke ind i flere faktorer i dit hus. Et af dem er vinduerne i dit elskede hus. Vinduer og døre, der har mange år på bagen kan resultere i væsentlige utætheder i huset, hvilket resulterer i et stort varmetab. Ikke alene betaler du en større varmeregning. Mere energi går også til spilde. Find nogle vinduer, der passer, og hyr et godt firma til at sætte dem i.

Få klaret ukrudtet

Har du en have eller en terrasse, så ved du at ukrudt er et konstant problem, der skal holdes vedlige. Det kræver ikke meget, men det tager sin tid alt efter størrelsen på arealet. Hyr en ven, bekendt eller eventuelt en professionel til at få bugt med ukrudtet mens, du nyder sydens sol. Så vil du også vende hjem til en dejlig ukrudt-fri terrasse. 

Hovedrengøring

En anden ting, du sjældent har tiden til i den travle hverdag er hovedrengøringen. Måske får du lige støvsuget stuen og gjort køkkenet rent en gang imellem, men det er sjældent, at man kommer helt ud i alle hjørnerne og får taget alle nullermændene. Betal nogen for at komme godt rundt på alle etager, leder og kanter. Det er intet værre end at komme hjem til et uoverskueligt støvet og snavset hjem.

Undersøgelse af skimmelsvamp i din bolig

Skimmelsvamp kan vokse alle de steder i hjemmet, hvor der kan være fugtigt. Du bør derfor være opmærksom, da skimmelsvamp kan vokse voldsomt, hvis det får lov til at blive i fugtige områder. Derfor skal du hurtigt reagere, hvis du opdager skimmelsvamp i dit hjem.

5 typiske steder for skimmelsvamp

Der er særligt 5 typiske steder i boligen, hvor der ofte kan forekomme skimmelsvamp:

 • Kælderen
 • Vindueskarme
 • Hjørner
 • Badeværelse
 • Loftrum

Fælles for disse steder, er at de alle er udsat for enten fugt eller kondens. Dog kan skimmelsvamp i hjørner eller i loftrummet skyldes at bygningen er af ældre dato og den derfor ikke er isoleret godt nok eller der ikke er nok ventilering. Dette kræver en større indsats for at undgå skimmelsvampen, hvor det de 3 øvrige steder ofte kan undgås ved hyppigt at lufte ud. Oplever du at skimmelsvampen vokser de samme steder i hjemmet, vil det være god idé at få en ekspert til at undersøge det.

Skimmelsvamp kan være skjult

Selvom vi ikke nødvendigvis kan se skimmelsvampen, kan den stadig påvirke os. Du skal derfor sørge for at få fjernet skimmelsvampen helt fra dit indeklima, for hvis kun væksten er fjernet og skimmelsvampen er tørret ud kan det stadig gøre skade.

Den helt store udfordring med skimmelsvamp opstår, når den gror i skjulte områder vi ikke har mulighed for at se. Det kan f.eks. være under dit trægulv eller bagved efterisoleringen. Det vil ofte ikke være muligt at lugte den skjulte skimmelsvamp, men du vil stadig kunne opleve gener.

Skimmelsvamp gør ikke skade på din bolig, men på dig

Skimmelsvamp gør ikke skade på selve boligen, da den ikke kan nedbryde materialer. Skimmelsvampen lever kun på overfladen af materialet og ”spiser” derfor også kun af det yderste lag, som f.eks. støv.

Til gengæld hvis luftfugtigheden er over 80%, kan skimmelsvamp spire på næsten hvilket som helst materiale. Der findes dog også typer af skimmelsvamp som ikke er afhængig af en høj luftfugtighed. Her vil det være nok hvis blot overfladen er tilstrækkeligt fugtig til at skimmelsvampen kan etablere sig. 

Boligen kommer altså ikke til at tage skade af skimmelsvampen, men det kan du til gengæld. Skimmelsvamp kan være farligt for os mennesker, da den frigiver stoffer som nogle mennesker reagerer negativt på og som nogle kan blive meget syge af.

Skimmelsvamp kan give forskellige symptomer såsom:

 • Træthed
 • Hovedpine
 • Hukommelsessvigt
 • Svimmelhed
 • Kløende øjne
 • Koncentrationsbesvær
 • Mm.

Der er dog ingen grænse for hvor meget skimmelsvamp mennesker kan tåle før de oplever symptomer, da dette kan være meget individuelt. Men undersøgelser viser at allergikere, børn og kvinder ofte er mere følsomme overfor skimmelsvamp.

Så pas på dit helbred og få undersøgt din bolig hvis du har den mindste mistanke om skimmelsvamp.

Nyd dine vinduer fra spisestuen

Dette indhold er sponsoreret

Det er fantastisk at få lavet nye vinduer, for det kan give hele din bolig et helt nyt udtryk. Dette gælder for alle rummene i dit hus, herunder din spisestue. Her har du mulighed for at nyde god mad og snakke med venner og familie, og det bliver endnu bedre, hvis du kan sidde og kigge ud på din have eller by imens. Derfor bør du sætte særligt fokus på vinduerne i din spisestue, for de har virkelig mulighed for at transformere hele rummet. Det kan du læse mere om i denne guide.

Lys

I Danmark er der mørkt en stor del af året, og derfor er det vigtigt at udnytte det sparsomme lys i vintermånederne på den bedst mulige måde. Det kan du gøre ved at anskaffe dig et par store vinduer, hvor lyset virkelig kan komme igennem. På den måde har du mulighed for at nyde hver en solstråle – også når du sidder og spiser. Du kan selvfølgelig også overveje formen, for selvom det måske er mest traditionelt med firkantede vinduer, kan du sagtens prøve noget andet. Runde vinduer kan være superflotte, og de vil i hvert fald give din spisestue et tvist af noget nyt og anderledes. Det vil dine gæster sikkert også sætte pris på.

Indretning af spisestuen

Det er naturligvis også rarere at nyde dine vinduer, hvis resten af din spisestue også er flot indrettet. Derfor kan du med fordel tænke lidt over hvilke møbler, der ville passe godt ind. Stort udvalg af spisebordsstole er gode at tage et kig på, for her kan du i hvert fald blive inspireret. Samtidig skal du naturligvis også have fat i et flot spisebord, der passer til din families størrelse, så I kan nyde maden sammen. Væggene kan også sagtens blive dekoreret flot med nogle pæne billeder eller fotografier af jeres allerbedste minder.

Sådan får du sat nye vinduer i huset

Der kan være mange ting, man skal tænke på som husejer. Man skal selv sørge for at vedligeholde, forbedre og renovere, når det bliver nødvendigt, men du må i høj grad også selv bestemme, hvordan det skal se ud efterfølgende. Trænger dit hus eksempelvis til nye vinduer, så kan du her få tips til, hvordan du får sat nye vinduer i huset.

Investér i energirigtige vinduer

Kan du godt lide at passe på miljøet og spare penge, så er det miljørigtige vinduer, du skal have fat i. I nogle tilfælde er miljørigtige vinduer en lidt dyrere investering, men det er godt givet ud på sigt. Med miljørigtige vinduer kan du nemlig sikre, at varmen i højere grad bliver inde, og at kulden bliver ude. De kan også medvirke til et koldere hus om sommeren, når solen står lige på. Vælger du at investere i energiagtige vinduer, kan du altså spare på varmeregningen på sigt, og det er derfor ikke noget, som du vil komme til at fortryde.

Sørg for at de passer til huset

Selvom du selv er herre over, hvilke vinduer du vælger til huset, og hvilken farve de skal være i, så kan det være en god idé at vælge nogle vinduer, der passer til huset. Vinduer kan nemlig skabe en stor forskel, hvis du vælger nogle vinduer, der skiller sig meget ud. Vinduer kan dog også være med til at skabe en sammenhæng, så huset bliver en enhed.

At udskifte vinduer er dog ikke helt billigt, og du kan via MONEYBANKER.dk få hjælp til finansieringen, hvis det er en nødvendighed. Undersøg altid dine alternativer inden du underskriver et lån, og du bør altid sætte dig grundigt ind i, hvad det indebærer. At underskrive et lån er nemlig ikke uden konsekvenser, og det kan påvirke dig og din hverdag i lang tid.

Rengøring Glostrup – professionel rengøring i træningscentret

Har du et træningscenter, der mangler hjælp til rengøringen i Glostrup? God rengøring har altid været vigtigt i et træningscenter, og corona-situationen gør, at det er vigtigere end nogensinde. Men de større krav til rengøringen kan være svære at leve op til, hvis du skal nå det hele. Derfor kan det være en god idé at få hjælp til professionel rengøring til dit træningscenter i Glostrup.

I et træningscenter kommer der mange mennesker i løbet af en dag. Der er masser af bevægelse, aktivitet og sved. Folk går fra maskine til maskine, og det kan resultere i spredning af bakterier og virus og ikke mindst et dårligt indeklima.

Det er derfor vigtigt med grundig kvalitetsrengøring, og efter Covid-19 er det blevet endnu vigtigere. Der må ikke blive gået på kompromis med noget, og rengøringen skal være i top. Det sætter store krav til både personale og brugere. Derfor kan det være en god idé at få hjælp af et professionelt rengøringsfirma i Glostrup.

Skab et sundt træningsmiljø for medlemmerne

God rengøring er en forudsætning for et sundt træningsmiljø. Hvis rengøringen ikke er i top, risikerer du, at medlemmerne vælger et andet træningscenter, hvor omgivelserne er renere. Kvalitetsrengøring er derfor både vigtig for medlemmernes trivsel og helbred, men også for centrets fremtid.

Det kan være, at I selv gør rent i centret efter lukketid. Men det er sjældent nok, hvis der er så mange mennesker, som opholder sig i centret i løbet af en dag. Det bedste er at få professionel rengøring i Glostrup, hvis du gerne vil sikre, at rengøringen er i top.

Et professionelt rengøringsfirma ved, hvor skidt og bakterier sætter sig, og de kommer hele vejen rundt. Det er det en investering i dit træningscenters omdømme, som er alle pengene værd.

Rengøring i Glostrup – det skal der tages højde for

Når der skal gøres rent i et træningscenter, er der en række ting, der skal tages højde for. Både i forhold til selve rengøringen, men også i forhold til tidspunkterne der bliver gjort rent:

 • Der skal gøres rent i pauserne og efter lukketid for ikke at genere medlemmerne.
 • Der skal bruges miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler for at beskytte alle.
 • Der skal laves korrekt dosering af rengøringsmidler, så de stadig bekæmper bakterier.
 • Rengøringsudstyret skal være i orden, da det ellers påvirker kvaliteten af rengøringen.

Hvis du er på udkig efter hjælp til rengøring i Glostrup og/eller vinduespudsning i Glostrup, så er City2Clean et godt valg. Her får du personlig og professionel rengøring i top. Hvis jeres vinduer også trænger til en polering, så tilbyder de også vinduespolering i Glostrup.

Få mere tid til de sjove opgaver

Der er mange fordele, der følger med, når du prioriterer professionel rengøring i Glostrup. For det første bliver rengøringen klaret i høj kvalitet hver gang. For det andet får I mere tid til alt det sjove. I slipper selv for at bruge tid på rengøringen, og i stedet kan I bruge tiden på de arbejdsopgaver, I bedre kan lide. Få effektiv rengøring i Glostrup, og slip for selv at skulle kigge i krogene!

Mødelokaler i København til jordnære priser

Mødelokaler i København til fornuftige priser kan være svære at finde. Lokalerne findes, men priserne er tårnhøje. Det har Hos Norup gjort noget ved. Her kan du nemlig leje mødelokaler på Frederiksberg til jordnære priser, hvor alle kan være med. Og så betaler du kun for den tid, du skal bruge mødelokalet.

Har du brug for nogle mødelokaler i København? Det kan være, at du ikke selv har et kontor og mødelokale, og i den forbindelse har brug for at leje et. Det kan også være, at I har meget støj på arbejdspladsen, og har brug for at holde et møde et sted, hvor I ikke bliver forstyrret. Nogle gange er det også bare rart med lidt luftforandring og nye omgivelser. Uanset hvad, så finder du det via Hos Norup til en billig pris.

Hyggelige og behagelige mødelokaler i København

I mødelokalerne Hos Norup i København kan du holde dine møder i hyggelige og behagelige omgivelser. De er alle indrettet godt med borde og stole, og så er der det udstyr, som du typisk skal bruge til et møde. Det kan være, at du f.eks. har brug for et smart-TV, whiteboard eller måske en flipover.

Mødelokaler i København – fordelene ved at vælge Hos Norup:

 • Gode og behagelige omgivelser.
 • Prisen på lokalerne er til at betale.
 • Du får en perfekt placering på Frederiksberg.
 • Mødelokalerne kan bookes på timebasis.
 • Nemt at komme til og fra med transport.

Der er mange gode grunde til at leje et mødelokale via Hos Norup. Omgivelserne og faciliteterne er i top, men prisen er i bund. Det formår de ved at tilbyde selvbetjening, så du skal selv sørge for forplejning.

Der er dog stadig et tekøkken, hvor der er mulighed for at lave noget kaffe og anrette lidt smørrebrød. Og det er det hele værd, når du ser lokalerne og priserne. Der findes ikke billigere mødelokaler i København.

Mødelokaler med central placering på Frederiksberg

Et mødelokale til en billig pris er oftest lig med en dårlig beliggenhed. Et lokale der ligger så langt væk, at det er alt for krævende at komme til og fra. Det er dog ikke tilfældet ved Hos Norup.

Her får du mødelokaler i København med en perfekt placering på Frederiksberg. De ligger lige ved Roskildevej med gode transportmuligheder og gratis parkeringsmuligheder. Og så ligger de ikke længere ude end blot fem minutters gang fra ZOO. Du sparer derfor tid, som du kan bruge på noget andet vigtigt.

Book nemt et mødelokale i København

Når du gerne vil leje mødelokaler i København, gør du nemt via Hos Norup. Du klikker blot ind på deres hjemmeside, og så booker du online. Du vælger datoen og hvor lang tid, du skal bruge lokalet, og så er det booket. Nemt og fleksibelt.

Du booker kun mødelokalet i den tid, du skal bruge det i modsætning til mange andre steder. Du slipper derfor for at betale for tid, hvor du slet ikke bruger lokalet.

Hvis du undervejs finder ud af, at du også har brug for andet end mødelokaler i København, finder du det også her. Hos Norup finder du nemlig både samtalerum, kursuslokaler og mulighed for kontorpladser.

Book dit mødelokale nemt og hurtigt i dag!

Utæt vindue på grund af slidt gummiliste?

Alle vinduer kræver en tætningsliste, der sikrer, at vind, fugt og insekter ikke kommer ind gennem revner og sprækker langs vinduesrammen. Gummilisten på et vindue er ofte mere eller mindre usynlig, men er den ikke tæt, så lægger du helt sikkert mærke til den! Er alle dine vinduer tætte? Ellers er det måske på tide at overveje udskiftning af gummilisten.

Få udskiftet den vigtige gummiliste i dit vindue, hvis det er utæt. Få eventuelt også fagfolk til at tjekke, hvis du er i tvivl, og få samtidig et tilbud på udskiftning.

Du kan selv udskifte med en gummiliste og lim eller en selvklæbende gummiliste. Får du fagfolk til udskiftningen, kan du med fordel få udskiftet gummilister ved yderdøre i samme ombæring. Vent ikke for længe!


Skal du have skiftet gummiliste i vinduerne?

Et utæt vindue kan skyldes en slidt gummiliste. Slitagen på en gummiliste skyldes den naturlige levetid for gummi, der med tiden mørner og udtørrer. Tørre gummilister kan sprække eller knække, så vinduet ikke længere er tætnet hele vejen rundt.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit utætte vindue skyldes en slidt gummiliste, så kan du med fordel få fagfolk til at tjekke. Er du ikke ferm til at ordne håndværksmæssige ting? Så kan du samtidig få et godt tilbud på en udskiftning. Selv om det kun er ét eller få af dine vinduer, der er utætte, er det en god idé at skifte gummiliste i alle vinduer samtidig.


Kan du selv udskifte gummiliste i vinduet?

Der eksisterer intet krav om, at du skal overlade udskiftning af gummilister i vinduer til fagfolk. Du kan med andre ord sagtens selv skifte dem. Hvis du ved hvordan.

Udskiftning af gummiliste i vinduet – og de fleste andre steder med gummilister – kræver en gummiliste og lim, der passer til på længden. Limen smøres på som det første, hvorefter gummilisten holdes på, indtil den sidder fast. Det kan være besværligt for uøvede at håndtere både gummiliste og lim, men det er ikke umuligt.

Et alternativt til at jonglere både lim og gummiliste er at vælge en gummiliste med en selvklæbende bagside. Den selvklæbende bagside erstatter limen, så du ikke behøver at gøre andet end at trykke gummilisten fast.


Hvor længe kan du vente med udskiftning?

Vinduet i sig selv tager sjældent skade af, at du venter med udskiftning af en slidt gummiliste- Din bolig, du selv og din familie kan i imidlertid lide under ventetiden. Fugt kan trænge ind over tid og danne svamp. Udover det sundhedsskadelige aspekt, kan en udbedring af f.eks. skimmelsvamp blive en både langvarig og dyr affære. Det er derfor ofte både billigere og hurtigere at få udskiftet din slidte gummiliste i vinduet med det samme.

Ofte kan det betale sig at få udskiftet gummilister flere steder end kun vinduerne, hvis du booker fagfolk til det. Yderdøre har også gummilister rundt langs kanten, der ligesom vinduernes gummilister kan mørne og tørre ud med tiden. Få et samlet tilbud på udskiftning af gummilister overalt udenfor – både på vinduer og døre. Det er altid en god investering at få det gjort i god tid!