Derfor kan tagmaling forlænge tagets levetid

Vidste du at en omgang tagmaling faktisk kan forlænge dit tags levetid med et betydeligt antal år? Hvis ikke, så læs med her og bliv klogere på, hvordan.

Ikke nok med at tagmaling forskønner dit hus og kan få det til at fremstå helt nyt – så forlænger tagmaling faktisk også levetiden på dit tag. Det beskytter nemlig tagkonstruktionen mod fugt fra blandt andet alger og mos.

Tagmaling forlænger et tags levetid med helt op til 15 år. Det er virkelig en god investering, hvis man bor i et hus, hvor taget har set bedre dage.

Hvordan kan tagmaling forlænge tagets levetid?

En tagmaling kan faktisk forlænge dit tags levetid. Det kan det blandt andet fordi følgende indgår i behandlingen af taget:

  • Taget rensen med en miljøgodkendt tagrens
  • Taget males to gange med tagmaling
  • Tagpladerne gennemgås
  • Taget får en algebehandling og grundbehandling

Du kan altså spare en del penge ved at vedligeholde dit tag i stedet for at skifte det. På den måde gør du det også mere miljøvenligt – i stedet for bare at investere i et nyt – kan du genbruge dit tag.

Du kan sagtens bruge Jysk Tagteknik A/S, der er blevet kåret som ’Årets Tagfirma’ to gange. Få gode råd og vejledning af Jydsk tagteknik, når det kommer til dit hus.

Det kan være en virkelig god idé at holde taget vedlige og især hvis du står i en situation, hvor du faktisk gerne vil sælge dit hus. Som du sikkert har set i utallige Tv-programmer, så betyder det virkelig meget, hvordan huset fremstår for køber. Og en omgang tagmaling kan måske være prikket over i’et i en salgssituation. Det kan eventuelt presse prisen lidt op, når taget fremstår som nyt og tiltrække flere købere. Så ikke nok med at du beskytter dit tag med fugt, så får du også et hus, som fremstår som nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *