Din guide til vinduespudsning

Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at have helt rene og nypudsede vinduer. Nogle gange kan man endda føle, at det bliver et helt andet rum med et helt andet lys efter, at man har pudset vinduer. Det er dog også ofte en ting, som man skal tage tilløb til, da det både er tidskrævende og fysisk hårdt projekt at pudse alle vinduer i et hus. Det betyder, at der nogle gange kan gå rigtig lang tid imellem, at man får pudset sine vinduer. Heldigvis så finder der i dag professionelle vinduespudsere, som man kan leje til at pudse ens vinduer. Så hvis du heller ikke orker at pudse alle dine vinduer, så kan du overveje at leje en professionel til at gøre jobbet. Det kan du bl.a. gøre ved at søge Vinduespudser Middelfart, hvor du derefter kan finde mange professionelle vinduespudsere. Men hvis du vil gøre det selv har vi lavet en guide til dig her.

Godt udstyr

Det vigtigste, når man skal pudse vinduer selv, er at have ordentligt udstyr. Man kan derfor ikke bare bruge den samme skraber som man også bruger på badeværelset. 

Det vigtigste er at have en god skraber, indvasker og viskestykker, for uden det får man i hvert fald ikke rene vinduer. Det vigtigste er dog at have en god skraber, for uden den får du aldrig helt rene vinduer. Derudover så er det også vigtigt, at man har den rigtige sæbe til vinduerne, så man sørger for, at de bliver helt rene. 

Vandet

Man skal selvfølgelig bruge vand til at pudse vinduer, men det kan være en god ide ikke bare at tage vandet fra vandhanen. Der er nemlig rigtig meget kalk i vandet fra vandhanen. Kalket kan gøre, at der nemmere kommer striber på dine vinduer, når du pudser dem. Så hvis du gerne vil undgå striber på dine vinduer, så kan det være en god ide at bruge vand uden kalk. Det kan du få ved f.eks. at bruge vand fra en regnvandstønde eller en kondenstørretumbler. 

Vejret

Man skal selvfølgelig både pudse vinduer indendørs og udendørs. Man kan altid pudse vinduer indendørs, og man kan essentielt også pudse vinduer udendørs altid. Det eneste du skal være opmærksom på er, at hvis det er høj solskin, så skal du være meget hurtig med din skraber og din klud, da vandet hurtigere tørrer på vinduerne. Det gør, at der hurtigere kommer striber og andre pletter på vinduerne.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *