Find de rette lån til ombygning af husfacader

lån penge til ny facade

Finansiering af drømmehuset

Går du med planer om at ombygge husfacaden på dit nye eller nuværende hus? Så har du helt sikkert en ide om hvordan det færdige resultat skal se ud. Men hvordan skal ombygningen finansierers? Læs videre og få et overblik over hvilke typer lån og udlåningsudbydere der kan hjælpe dig med at realisere din vision. Når der skal investeres er det Alfa Omega at undersøge markedet til bunds, inden man træffer sit valg. På den måde har du flere alternativer på hånden.

lån penge til ny facade

Lav et realistisk økonomisk estimat

Inden byggeriet går i gang bør du have finansieringen på plads. Første punkt på dagsordenen er derfor at lave et budget for projektet. Lige så snart du har et overblik over de reelle omkostninger, kan du gå i gang med at undersøge markedet for relevante lån. Det er en god ide at indhente forskellige tilbud, så du kan sammenligne og finde det billigste lån.

Få tilskud til energirenovering og minimer dit lån

Ofte vil en ny husfacade betyde bedre isolering og dermed er du måske berettiget til tilskud på byggeprojektet. Der findes forskellige muligheder for tilskud ved energirenovering og det afhænger meget af hvordan din ombygning bliver gennemført. Så undersøg reglerne inden du planlægger din renovering og ansøger om lån.

Hvilke lånetyper kan du vælge imellem

Relevante lånudbydere til byggeprojekter vil typisk være banker, realkreditfirmaer og online lånefirmaer. Størrelsen af det beløb du har brug for til at bygge din nye husfacade vil være afgørende for hvilket lån der er mest fordelagtigt. Dette gælder især de online låneudbydere, der ikke ligesom bankerne baserer lånebeløbet på din privatøkonomi. Se mere om forbrugslån her.

Bank og realkreditlån

Ud fra en vurdering og arkitekttegning estimerer realkreditinstitutterne projektet og kommer med et tilbud om forhåndslån (tillægslån). Du skal dog være opmærksom på at du højest kan låne 80 % af den vurderede handelsværdi i realkreditsinstituttet. Dette lån kan kombineres med et byggelån i banken, din opsparing eller et online forbrugslån.

Forbrugslån fra online låneudbydere

Hvis du vælger en online låneudbyder kan du benytte en af de mange låneportaler for at regne ud hvilket lån der er billigst. På disse sider finder du et godt udsnit af markedets største udbydere af forbrugslån.  Husk at være opmærksom på den årlige omkostning i procent (ÅOP), som er den reelle omkostning du har i forbindelse med et lån. Så med andre ord gå altid efter den lavest mulige ÅOP. Du kan låne op til 350.000 kr. gennem online låneudbydere, såsom Satander. Dermed kan du vælge at tage hele dit lån som online lån eller kombinere det med et bank eller realkredit lån. Alt afhængigt af hvad der er muligt og billigst for dig. Med online lån har du frie hænder til at løse byggeprojektet på den måde der passer dig bedst. Lån penge nu

 

Når finansieringen er på plads gælder det blot at finde de rigtige håndværkere eller selv smøge ærmerne op og gå i gang. Så er der ikke lang til drømmen bliver til virkelighed og din nye husfacade står klar.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *