Ny dobbeltseng til at dele med kæresten? Vælg den rette

Er du flyttet sammen med kæresten, skal du skifte boksmadrassen ud med en dobbeltseng. Her har du masser at vælge fra, og det er et overvejelseskøb. For skal du have en dobbeltseng af god kvalitet, kan du sagtens risikere at skulle af med 30-40.000 kr. I hvert fald hvis du ønsker en elevationsseng, der giver dig og partneren gode nætter og morgener. Lær her, hvordan du finder rette dobbeltseng.

En dobbeltseng skal give plads at boltre jer på

At du skal vælge den rette størrelse, giver sig selv, og det kender du fra din gamle seng. Men ved køb af dobbeltseng bliver en ny dimension lagt til. For ikke blot skal du sørge for, at der er plads til, at du og partneren kan ligge bekvemt uden at falde over kanten. Du skal også være sikker på, at den nye dobbeltseng levner plads nok til, at I efter behov kan ligge hver for sig med lidt luft imellem jer.

Får ryggen rette støtte om natten?

Vigtigt er det, at sengen støtter ordentligt op om rygsøjlen. Sjovt er det ikke at have et kontorjob, hvor du bøjer nakken henover tastaturet dagen lang, bare for så at ligge på en madras, der ikke yder korrekt støtte af ryggen. Rygsøjlen skal ligge sådan, at den er på linje med sengens side, når du sover på ryg eller side. Når du ikke ligger skævt, er der ikke stor fare for, at du vrider rygsøjlen om natten.

Få dine behov imødekommet

Heldigvis tager markedet for senge i dag højde for de variationer i behov, kunder kan stå med. Så hvad du og partneren end måtte ønske inden for madras, sengegavl, stellets materiale og evt. muligheder for elevation, skal du ikke lede evigt. Tjek tilbud på dobbeltsenge i dag, og find den rette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *