Nye døre kan skabe et fantastisk indeklima

Nye døre kan skabe et fantastisk indeklima

Hvis du står over for en renovering af dit hjem, eller måske sommerhuset her i sommervarmen, så er der en del af hjemmet, som man aldrig må glemme, men som de færreste måske skænker en tanke over vigtigheden af.

Det er selvfølgelig husets døre vi tænker på her.

En dør er ikke bare en stopklods for tyve eller uvedkommende det er også en del af husets personlighed, derfor skal du overveje hvordan den skal se ud, og ikke mindst hvad den er lavet af.

Materialet gør en stor forskel

Når du er ude og købe en ny dør, så er det vigtigt at du lægger nogle tanker i, hvilket materiale din dør skal laves i.

En af de store faktorer er jo bl.a. Hvor døren skal sidde, men i høj grad også hvor meget vedligeholdelse du ønsker der skal ydes på din nye dør i mange år fremover.

Mange vælger en dør i træ eller alu, hvor andre måske ønsker en dør der er lavet i plast.

Uanset hvilket materiale du vælger, så påvirker det også æstetikken og sikkerheden i døren. 

Brug vinduer til at skabe liv i hjemmet

Har du overvejet om der skal være vinduer i din nye dør?

Hvis din dør sidder i et rum i huset, hvor der ikke skal være meget liv, som fx. Et lukket bryggers, så er lys måske ikke det vigtigste at lukke ind.

Sidder døren til gengæld i forlængelse af en stue et køkken eller andet rum, hvor der normalt er meget liv, så kan et vindue give det ekstra lys, der gør at der kommer mere liv i rummet, så du og din familie kan nyde lysindfaldet.

Der findes mange forskellige typer af vinduer der kan bruges i din dør, og det kan samtidig være med til at regulere på indeklimaet i huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *