Skal der males i firmaet?

beck og jørgensen

Er det på tide at lave lidt om i firmaet og skal der til at males nyt? Nogle gange trænger det til at blive malet lidt om. Det er en god måde at skabe nye indtryk i firmaet. Men nogle gange skal det også blot opgraderes, når den gamle maling er begyndt at falme. Læs mere her om hvilke ting du skal overveje før du går i gang med at male i firmaet.

Hvilke farver skal du have i firmaet?

Før du går i gang med at male i firmaet så kan du naturligvis lige overveje, hvilke farver du egentlig gerne vil hive med i firmaet. Og her kan det eventuelt være en god idé lige at snakke med en boligindretningsarkitekt. Hvis man ikke selv har så godt forstand på alt det visuelle, så kan det være meget rart at snakke med en, som virkelig har forstand på sagerne. Og det har en boligindretningsarkitekt så absolut.

Her kan det blandt andet være en god ide at tænke på hvilke farver dit firma generelt har i for eksempel dit logo og lignende. Ofte har man nogle helt bestemte firmafarver, som er en del af ens branding. Det kan være en god ide at tænke på at indføre dette i firmaet arbejdsplads også. På den måde skaber man en større holdånd omkring arbejderne som virkelig føler de er en del af noget større.

Men samtidig skal man naturligvis tænke på at skabe nogle dejlige arbejdspladser, hvor det er dejligt at opbevare sig. Det betyder altså også, at man ikke skal hive de hidsigste farver frem. Det kan hurtigt skabe en meget ’vild’ stemning, som ikke lige skaber det bedste arbejdsmiljø.

Hvad er dit budget?

Når man skal i gang med at male på arbejdspladsen, så skal man naturligvis også tænke lidt på, hvor stor ens budget er. Du kan eventuelt tage et kig på en engrospris maling, som ofte kan gøre det en lille smule billigere at anskaffe maling som firma.

Generelt er det en god ide at bestille sin maling inde på nettet, da der her ofte kan findes frem til nogle meget billige forhandlere. Grundet de mange forhandlere, som sælger maling på nettet, så bliver der nemlig større konkurrence på markedet. Og som du allerede er godt bekendt med, så vil en større konkurrence også ofte resulterer i lavere priser. Derudover er der naturligvis alle de gode tilbud, som man absolut også skal holde øje med når man køber maling hjem på nettet. Dem er der ofte mange at finde af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *