Skamrosning af Purmo radiatorer fra Finske Purmo

Radiatorer fra anden vinkel – Gæsteindlæg af Carsten Hansen

Man kan spørge hvad er min baggrund for at udtale mig om Purmo radiatorer fra Finske Purmo.

Har jeg har en egentlig VVS`agtig ekspertviden om radiatorer toiletter og så videre? Har jeg har en højere højere teknisk uddannelse, der sætter mig i stand til at til at udtale mig om en Purmo radiator på sagligt teknisk grundlag? Arbejder jeg på teknologisk institut med at teste radiatorer? Er jeg journalist på et arkitekt eller ingeniør magasin hvor jeg skriver om radiatorer?

Svaret til alt dette er stort rungende NEJ, man kan så spørge Hvem er jeg egentlig og hvad er min baggrund for at skrive om og anmelder radiatorer fra Purmo?

Jeg er 45 år jeg blev smidt ud af skolen i 7ende klasser og de sidste ca 30 år har jeg arbejdet som rengøringsassistent.

Hvad ved jeg så om radiatorerne? Jeg ved en del set fra det rengørings tekniske perspektiv. Jeg gør rent på ca 40 kontorer on dagen. De har i gennemsnit 2 radiatorer hver. Det vil sige at jeg rengør eller som et minimum støver ca 80 radiatorer om dagen. Det er ca 400 om ugen. På et år bliver det til omkring 19.000 radiatorer. I min karriere vil jeg ud fra denne beregning tro jeg har rengjort radiatorer mere end 576.000 gange.

Her finder du Danmarks billigste Purmo Radiator

Det er en del, og selv om det ikke er raketvidenskab jeg arbejder med, så kan jeg ikke undgå at lægge mærke til ting.

Og det jeg har lagt mærke til er at Purmo radiatorer fra Finske Purmo, er suverænt de nemmeste at rengøre. De har store lukkede flader, ingen design idiotiske krummelurer eller mystisk vinklede rør, de er som man siger på Engelsk “straight forward”.

Jeg vil tro jeg kan rengøre en af de dejlige Finner 15-20 sekunder hurtigere end end en af konkurrenterne. På et år giver det en besparelse på ca 95 timer, eller over 2 arbejdsuger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *