Skift vinduerne ud, og reducér varmetab

Vinduer

Nye vinduer betaler sig, og fordelene både økonomisk, miljømæssigt og æstetisk er store. Vælg kvalitetsvinduer til hele boligen, og få dem udskiftet af dygtige håndværkere for et holdbart resultat. Få tilsendt tilbud fra 3 forskellige håndværkere online, og vælg den bedste eller afvis alle, uden at det koster dig noget som helst.

Skal du have sat nye vinduer i, er det en god ide at indhente minimum 3 tilbud fra flere håndværkere. Så er du sikker på at få en pris, der ikke er for høj. 

Udskift altid alle vinduer på én gang, også selv om nogle er mindre slidte end andre. Det bevarer æstetikken, øger boligværdien og en samlet pris på alle vinduer er billigere. Samtidig reducerer du varmetabet og får mindre vedligehold med moderne vinduer. 

Find håndværkerne online

Kvalitetsvinduer skal monteres korrekt, hvis du og din bolig skal have det optimale udbytte af nye vinduer. Men når du skal vælge håndværkere til vinduesudskiftning, bør du altid indhente tilbud fra flere håndværkere. Online på https://bygliga.dk/ kan du indsende din opgave og få tilsendt 3 håndværkertilbud helt uforpligtende og gratis.

Husk at beskrive, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, størrelsen på dem og adgangsforholdene til din bolig – eksempelvis hvor højt vinduerne sidder, og om buske eller andet besværliggør adgangen til vinduerne. 

Angiv også korrekte mål. Her er det vigtigt, at du måler selve vindueshullet. Ikke vinduerne, der sidder i hullerne.

Vælg derefter den håndværker som har størst erfaring, og giver så detaljeret et tilbud som muligt. 

Betaler det sig at udskifte alle vinduer?

Det er sjældent en god idé kun at udskifte nogle vinduer i stedet for alle. Selvom nogle af vinduerne naturligt vil være mindre slidte end andre, kan det altid betale sig at udskifte alle på én gang, fordi: 

  • boligen får et ensartet udseende 
  • du kan få en billigere samlet pris
  • vinduerne får samme levetid

Ens vinduer overalt giver et æstetisk pænere resultat, som øger boligens værdi. Det er billigere på sigt at bestille alle vinduer på én gang, i stedet for at købe og sætte i med flere års mellemrum. 

Samtidig slipper du for håndværkerrod flere år i træk.

Nye vinduer betyder mindre varmetab

Moderne vindue har bedre isolering end gamle vinduer og kan derfor reducere varmetabet i en bolig markant. 

Samtidig øger de også din boligs værdi, og giver mindre vedligehold. Vedligeholdelsesfrie løsninger betyder ikke, at du skal gå på kompromis med æstetikken. Du kan sagtens bevare husets oprindelige udtryk med moderne vinduesløsninger. 

Er du i tvivl om, hvornår det er tid til at få udskiftet vinduerne? Så kontakt en fagmand og få en uforpligtende vurdering. Det betaler sig sjældent at vente for længe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *