Vælg totalentreprise, når du skal i gang med en større renovering

Med en totalentreprise kan du overlade arbejdet til dygtige håndværkere og slippe for besværet med at koordinere

Når man er på jagt efter en ny bolig, står det højt på manges liste at finde et hus, der kommer med historie og charme. Det kunne være en murermestervilla fra 1920 eller måske et arkitekttegnet parcelhus fra 60’erne med mange attraktive features. I ældre huse kan man ofte fornemme historiens vingesus, og tanken om at andre mennesker har boet i huset tidligere, giver huset karakter og personlighed. Derudover indeholder ældre huse typisk mange fine detaljer og levn fra traditionelle byggeskikke, som ikke fås i samme grad ved nybyggede huse.

Selvom det kan give stor værdi at bo i et ældre hus, er der dog også ulemper ved at købe et gammelt hus eller lejlighed. Først og fremmest kan det være, at boligen ikke egner sig til nutidens livsstil med samtalekøkkener, to badeværelser, bryggers, carport m.m. Boligen kan også være slidt efter mange års brug. Derudover kan der være fejl og mangler ved boligen, som gør, at man er nødt til at igangsætte en større renovering.

Der kan altså være mange grunde til at sætte gang i en større renovering, og hvis du står overfor sådan et projekt, kan det være en god idé at overveje en totalrenovering.

Hvorfor skal jeg vælge en totalentreprise?

Kort fortalt kan totalentreprise – også kaldet hovedentreprise – betegnes som den proces, hvor du lader et større håndværkerfirma (et entreprisefirma) stå for renoveringen af dit hus eller lejlighed. Du indgår en aftale med firmaet og sætter dem ind i dine behov og ønsker, hvorefter de tager sig af alt det praktiske arbejde. Entreprisefirmaet sørger for koordinering af faggrupper, at budgettet bliver overholdt, og at projektet styres i hus efter dine ønsker.

Med en totalentreprise eller hovedentreprise skal du dermed ikke døje med det hårde fysiske arbejde, det er at renovere en bolig – du kan bare glæde dig til den dag, hvor boligen står færdig. Din opgave i forbindelse med en totalentreprise er at vælge de materialer, der skal bruges, og sætte retningen for æstetikken.

Hvis du leder efter et dygtigt entreprisefirma, der kan hjælpe med en totalentreprise eller fagentreprise, er Arensbach det helt rigtige valg. De har gennemført mange forskellige entrepriser og kan med garanti også hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *