Vil du gerne have en spiselig have?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag er mange af os, der drømmer om den skønne, grønne oase, som også er spiselig. Det er den fauna og flora, der bare omfavner en, så snart man træder ud i den, og det er, hvad end man vil forkæle sin synssans, sin lugtesans eller sin smagssans.

Derfor er det nu også blevet mere og mere populært at skabe små bede i sin have til netop at gro spiselige ting. Det kan for eksempel være bær som jordbær, blåbær og hindbær, det kan være grøntsager som ærter og bønner, og det kan være krydderurter som timian og persille.


Det til maven og det til øjnene med flora og fauna

Dog er der også mange, der sætter en dyd i at have en have, der er fyldt med skønne farver. Derfor er det mindst lige så vigtigt at have områder, der bugner af smukke blomster. De bidrager til mere naturlighed og skaber et yndefuldt kig ud i haven.

Derudover bidrager de med skønne dufte, og nogle af disse er endda også spiselige eller har andre gode egenskaber for haven. Det kan for eksempel være, at de fremmer det vilde dyreliv, eller også kan det være, at de holder ukrudt og skadedyr borte.

Find de højbede der passer ind i din udendørs indretning

Uanset hvad du drømmer om med din have og den oase, du gerne vil skabe, så kan det være relevant for dig med nogle smukke kvalitets højbede. Med højbede og højbede kasser har du nemlig mulighed for at skabe den flora og fauna, du ønsker og samtidig sørge for, at det bliver inkorporeret smukt og naturligt i din indretning af dit uderum.

Og især højbede i jern er særligt populære nu, idet de bidrager med et rustikt, men stadig stilrent og stilsikkert look.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *